Algemene info

Fun @ Comines Escapegames is de plek voor uw teambuilding activiteiten,  vergaderingen of bedrijfsuitstappen.  Een escapegame is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel waarin je als TEAM puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen oplost om zo een missie te voltooien.    

Bij Fun @ Comines kan u kiezen tussen verschillende formules gaande van een één uur durende escapegame,  een wandeling met de bolderkar,  een escapegame op de fiets en tenslotte een Exit Box.  Er is zelfs mogelijkheid voor een uitgebreid arrangement met ontbijt,  broodjesmaaltijd en/of vergadering.  

 

Voor of na uw escapegame kan u gebruik maken van ons vergaderzaaltje.  Het is landelijk aangekleed en voorzien van alle nodige faciliteiten waaronder een smart-TV en WIFI toegang.    

 

De 4 C's van een teambuilding bij escapegames Comines : 

 

  • Uw team wordt geconfronteerd met een mysterieus spel.    Coöperatie zal nodig zijn om sleutels te vinden, aanwijzingen te ontrafelen, mechanismen in gang te zetten en codes te kraken. 

 

  • Samen iets hebben om voor te strijden,  namelijk de missie tot een goed einde te brengen, versterkt de onderlinge band.  Een goede communicatie is hierbij aangewezen.

 

  • Een escapegame is een uitstekende manier om plezier te hebben terwijl er beroep gedaan wordt op de competenties van elke speler.    Soft skills zoals geduld, organisatie,  stressmanagement, ... passeren zeker de revue.

 

  • De tot in de puntjes verzorgde decors en het mysterieus scenario zorgen ervoor dat uw team ondergedompeld wordt in een ervaring die buiten het gewone valt.   Ze zullen hun creativiteit moeten aanspreken om tijdig te slagen in hun toegewezen missie.

- Eigen parking 

- Rustig gelegen op het platteland,    weg van de drukte van de stad.

- Tweetalig

- Persoonlijke begeleiding door de eigenaars

- Elk escapegame is uniek en door onszelf bedacht en uitgevoerd. 

- Uitdagende escape puzzels en raadsels met een professionele begeleiding en ondersteuning tijdens het spel.

- Variatie in het aanbod dus ook voor elk wat wils :  indoor escapegame,   escape wandeling,    escapen op de fiets   of escapen onder de noemer van een exit box.